
Ingredienser till cirka 30 kakor
Ugn 175 grader Celsius
200 gram rumsvarmt smör
1 tesked vaniljsocker
90 gram strösocker (1dl)
270 gram vetemjöl (4,5dl)
0,5 kryddmått salt
Hallonsylt ca 100-200 gram (1-2dl)
Florsocker att pudra över kakorna
Instruktion
Dela smöret i mindre bitar och lägg i en skål. Tillsätt övriga ingredienser förutom sylt och florsocker.
Blanda alla ingredienser med en elvisp eller matberedare. Knåda ihop degen ordentligt med händerna på slutet. Täck degen med plastfolie och låt vila i kylskåpet cirka 30 minuter.
Ta fram degen och forma till rullar. Dela varje rulle i små bitar, ta därefter två bitar och tryck ihop och forma till hjärtan med en fördjupning i mitten. Lägg på en plåt och klicka sedan försiktigt ut hallonsylt mitt i kakorna. Grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter. Låt svalna. Pudra florsocker över kakorna. Klart! Dessa kakor går bra att förvara i frysen.


Hello! Can you possibly translate the recipe to English? I would love to try making them thank you!!
Hi Hope! Use the translator in the upper left corner, change from Swedish to English 😀 / Helena
Hope Iannicelli: there is a language drop down menu on the top left side of your screen. Just tap and select English. Happy baking!!
Hello, how do I get this recipe in English – they look so yummy
Hi Erika! Use the translator in the upper left corner, change from Swedish to English 😀 / Helena
So very pretty all of your cookies are!
Wishing you a Very Happy Valentines Day tomorrow!
I found it really tricky to get the two bits of dough into a heart shape but my son who is obviously much mire patient than me sorted it! Thank you lovely recipe! X
Happy your son helped you out. 😀 If you don´t have time to shape hearts next time, just do a cirkle cookie and press in the middle and add jam 🙂
Hope you are having a great start on this new week!
Warm greetings / Helena
Thank you so much Amy!
Hope you had a great day too..
Kind regards / Helena