Heminredning Inspiration
Heminredning Inspiration
Heminredning Inspiration
Heminredning Inspiration
Heminredning Inspiration
Heminredning Inspiration
Heminredning Inspiration
Heminredning Inspiration
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

INREDNINGSHJÄLP PRIVATPERSON

Behöver du hjälp med att hitta den röda tråden hemma hos dig? Vill du ha färg-råd, möbleringstips m.m. och få rådgivning hemma hos dig? Jag erbjuder två paketlösningar för de mindre uppdragen. Har ni större projekt kan jag hjälpa er från start till mål. Jag har bra kontakter med hantverkare som är redo att hjälpa till.

1 timmas konsultation i ert hem. Vi går igenom de förändringar ni vill göra. Ni får efter konsultationen per mail en Moodboard med förslag på t.ex. färgsättning, inredningsdetaljer, möblering m.m. Pris: 1095kr

2,5 timmars konsultation i ert hem. Vi går igenom rum för rum och gör en plan för de förändringar ni vill göra. Efter konsultationen får ni en Moodboard med förslag på t.ex. färgsättning, inredningsdetaljer, möblering m.m. Pris: 2595kr

Har ni större projekt på gång och vill ha vägledning under längre tid, då skriver jag gärna ihop en offert till er. Vill ni boka någon enstaka timma går det också bra.

INREDNINGSHJÄLP fÖR FÖRETAG

Är era lokaler i behov av en uppfräschning? En inbjudande och trevlig arbetsmiljö inbjuder till kreativitet och bättre arbetsresultat. Titta gärna på bildspelet nedan där jag på ett enkelt och billigt sätt förvandlade Azuras tråkiga lokaler på Renmarkstorget till en modern arbetsplats.

Är ni redo att förändra?

Jag ser möjligheterna där andra går bet. Ibland räcker det med små förändringar för att göra skillnaden, ibland behövs större ingrepp. Jag och mina hantverkare står redo att hjälpa er!

Styling av kontorslokal

Välkommen till Azuras nya lokaler, Renmarkstorget Umeå

Före- och Efterbilder
Shadow
Slider