Influencer
Sociala Medier
Marknadsföring
Föreläsningar
Shadow
Slider

“Att driva en stor kanal inom sociala medier kräver otroligt mycket arbete och engagemang. För att växa och skapa ett förtroende för dina följare eller kunder behöver du strategier och verktyg att jobba efter. “

MYLITTLEREDHOUSE
laptop, computer, business

FÖRETAG

Behöver ni hjälp med att nå ut med er produkt eller varumärke på sociala kanaler? Vet ni inte hur ni ska göra eller har ni inte tiden till att skapa bra innehåll och publicera? Jag är redo att ta mig ann era kanaler med målsättningen att göra dem framgångsrika. Vill ni veta mer?! Klicka nedan så kommer ni till vår Media- och Influencing Byrå. Där hittar ni mer information och kontaktuppgifter.

influencer, writing, girl

INFLUENSER

Driver du en kanal eller drömmer du om att starta en? Vill du lära dig hur du bygger upp en kanal och hur du får den att växa? Jag har samlat på mig en stor kunskap om hur sociala medier fungerar och hur man gör för att lyckas. Jag erbjuder föreläsningar och workshops för både etablerade Influencers och nya. Kontakta mig vid intresse och för mer information.

startup, meeting, brainstorming

FÖRELÄSNINGAR

Behöver du utbilda dig själv eller din personal inom Sociala Medier? Jag erbjuder föreläsningar och Workshops där vi lär oss grunderna inom de olika sociala plattformarna, hur man skapar bra bildinnehåll och säljande content. Sociala medier är ett starkt verktyg för att öka sin omsättning på en ny marknad. Hur bygger man upp en framgångsrik kanal inom sociala medier? Jag delar med mig av mina kunskaper kring strategier, verktyg och vad som krävs för att lyckas.

Det är inte en slump att vissa lyckas med sina kanaler och andra inte. Jag har byggt upp min kanal från ruta ett och har genom detta arbete lärt mig otroligt mycket om hur man ska tänka och agera för att få ett bra slutresultat som genererar engagemang och tillväxt.

MYLITTLEREDHOUSE